DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2013

 

Turnaj sladkých nadějí 14. 9. - 15. 9. 2013

Tak jsme se přece jenom vydaly na turnaj. Sice to bylo opět velice komplikované, my to snad ani jinak neumíme, ale nakonec jsme ve velice skromném týmu vyrazily. Napřed začala hárat Afree, tak jsme ji vyměnily za Bena v domnění, že budeme závodit v neděli a Míša s Benem budou moci jet. Pak začala hárat Sap, tu už nebylo za koho vyměnit, posléze se ukázalo, že naše divize závodí v sobotu a odpadl i Ben. Zůstaly nám tři psi a tak jsme myslely, že nevyjedeme. Na poslední chvíli se nabídla Lenka s Berniem, který už je ale ve flyballovém důchodě, že s námi pojedou. Takže to zas vypadalo, že to půjde. Dva dny před odjezdem ještě odpadla Míša jako nabíječ, neb ji sklátila hrozná choroba. Naštěstí jsme měly Verču jako jediného pomocníka a tak se role nabíječe ujala. Vyrazily jsme tedy v pěti lidech bez jakýchkoliv možností na nějaké dobré umístění.

Nakonec jsme si nevedly špatně. Prví část turnaje jsme vyhrály a postupovaly tak do druhého kola z prvního místa. V odpoledních bězích jsme se dostaly až do semifinále, kde už ale naši psi byly hodně unavení a nepodávali standardní výkony a prohrály jsme. bohužel všichni čtyři psi museli odběhat vše a Bernie jako startovací pes ještě několik opakovaných startů navíc. Měli toho opravdu dost. Vybojovaly jsme krásné třetí místo a byly jsme moc spokojení. Jednak, že jsme to v tom počtu vůbec zvládly a jednak psy běhaly suprově, dva nováčci se začlenili do družstva, bez problému zvládali střídačky a atmosféru turnaje. 

video zde a zde

Ještě malá statistika.

Nejlepší čas družstva 20:44 s Odběhaly jsme 24 běhů, Bernie ještě tak 10 opakovaných startů navíc.
Bernie, nejlepší start 0.09 s, průměrně 0.4, nejlepší čas 4.64 s, průměrně 4.65 s. V semifinálovém běhu měl nejlepší čas 5.24 s, už bohužel nemohl.
Attila, nejlepší střídačka OK - 5x, průměrně 0.46, nejlepší čas 4.47 s, průměrně 4.94 s.
Ennie, nejlepší střídačka OK - 9x, průměrně 0.19, nejlepší čas 4.99 s, průměrně 5.48 s.
Bizzy, nejlepší střídačka OK - 1x, průměrně 0.42, nejlepší čas 4.81 s, průměrně 5.04 s.

Všechny výsledky jsou zde:
http://www.flyball.cz/vysledky-2013/