DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2020

10. - 11. 10. - České Budějovice - Budějckej xtreme 2020

Parádní víkend, Budějckej xtreme 2020, poslední flyballový turnaj sezony a asi poslední sportovní akce tohoto roku vůbec. Bylo to super, že jsme vyjely a turnaj se mohl ještě, i když v komorním duchu konat. Naši nováčci se postupně otrkávají, zkoušely jsme varianty a do jara to doladíme a bude to super. Díky všem, David, Verča i Darek, že nechal maminku běhat, úžasné dítě, Helena, Alex a Jana s celým týmem Ostraváků, díky moc.

19. - 20. 9. Litomyšl - kŘUPky na břehu 2020

Já jsem tak strašně pyšná na ty svoje Špicahópače a Hopíky. Vrátily jsme se z flyballového turnaje, kam jsme vyrazily obě družstva ve složení jeden náš matador, jeden trochu už vyběhaný pes, tři půjčení zkušení psi a šest nováčků. Nováčci byli skvělí a zvládly spoustu věcí, které potkali až na turnaji. Pouštění na světla, druhou dráhu, další psy a byli super. Drobné nedostatky se doladí a bude to paráda. snad se zase blýská na lepší flyballové časy. Škoda, že jsme zase nezvládly společnou fotku. Díky moc všem, oni ví.

 

22. - 23. 8. Libhošť  - intenzivka flyball

První letošní akce byla intenzivka u severních přátel. Víkend jsme si užily v Libhošti u spřáteleného moravského flyball týmu Fire Drakes a potrénovaly jsme společně. Byl to víkend plný flyballu, grilování, sluníčka i deště a legrace. Moc jsme si to užily. Naši nováčci si zkusily atmosféru tréninku s větším počtem psů. Ještě hodně práce a zábavy před námi. Díky všem za super víkend.