DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2019

25. - 26. 5. Prostějov  Mistrovství BCCCZ 2019 - flyball turnaj

Letos je květen a už máme za sebou dva turnaje. Pro letošní rok je to ale hlavně o tom zapojit nováčky do družstva. S hočičkama od Gabči to šlo jednoduše, běhají jako by to dělaly odjakživa, ale kluci, Teddy a Ron zatím trochu řeší atmosféru a ještě je to rozhodí. Oba se po druhém turnaji zlepšili. Ron odběhal sobotu bez problémů, až v neděli začal vyhýbat dráhu, tak jsme nakonec poslední rozběh odběhaly exhibičně jen ve třech.  Teddy sice dělal chyby a nevracel se pokaždé přes dráhu, ale celkově se od minule zlepšil a pár rozběhů dal. Ostatní běhali úžasně, takže se těším na podzim, jak dáme dohromady super družstvo na další turnaj. Zatím to vypadá, že dáme ještě dva.

video zde

4. - 5. 5. Žamberk - EAGER´S CUP 2019  - flyball turnaj

Nečekaně jsme vyrazily na turnaj hned na začátku sezóny a myslím, že to bylo super. Nic jsme od toho nečekaly, protože jeli na zkušenou nováčci. Všichni to tak nějak ustály. Holky od Gabči byly úžasné a ustály i to, že je skoro každý běh pouštěl někdo jiný, Ron se rozhodil až v posledním běhu, kdy neustál těsné střídačky s Julčou a Teddy sice nezaběhl ani jeden běh, ale částečně se srovnal, bude to chtít více času a sbírat pozitivní zkušenosti. Takže bych chtěla poděkovat všem dlouholetým nadšencům, David, Gabča, Klára za nabíjení Vaškovi od Gabči a Katce, která s námi jela poprvé jen pomáhat a byla super, zapadla úžasně a pomáhala, co mohla. Teď jsme ve fázi, že psů je dost, ale lidí málo. Odběhat turnaj v šesti lidech je docela drsné. Namotivovalo nás to ale tak, že jsme se rozhodly jet hned na další turnaj do Prostějova, jen teď doladit sestavy.

 

18. 4. Brno

Právě jsem odeslala přihlášku na první letošní turnaj. Pojedeme vyzkoušet začínajíci psy na Eager´s Cup 2019 do Žamberka.

 

První trénink proběhne 2. 4. 2019 od 18:00. wink

Těšíte se?